-

Har varit på praktiken och nu sitter jag och pluggar, känns som att det är allt jag gör plus att jag ibland slänger in ett träningspass. Men idag ska jag faktiskt åka in till stan och träffa Nicole som varit borta i år och dar, iallafall tre månader. Kommer bli kul att träffas igen och är så glad idag, verkligen på bra humör. 
 
 
Köpte tulpaner igår, men hade ingen vas.
 
allt och lite till | | Kommentera |

-

Godmorgon! 
Inatt fick vi sova en timme kortare, men det spelar mig ingen roll. Eftersom det bara betyder att det går mot sommaren, som för övrigt är den bästa årstiden. Dock så regnar det just nu, vilket är jättetråkigt. Sitter och dricker kaffe och har börjat plocka lite här hemma. Vi var nämligen på Ikea igår och köpte lite saker som vi behövde, en burk tll riset och ett antihalkskydd till mattan i köket och lite sånt. Självklart blev det lite annat smått och gott också. 
Senare idag ska jag iväg på praktik, börjar klockan två och slutar kvart över nio. Sen imorgon har jag skola istället för praktik. Det rullar på helt okej faktskt, har inte kommit så långt jag hade önskat med uppgifterna dock. Men det hinner jag också. 

Måste även berätta att jag var på arbetsintervju i fredags och att hon ringde senare under dagen och sa att jag fick jobbet. Känns som en jättestor lättnad. Att jag kommer ha ett jobb under sommaren. Ser fram emot det massor. Firar med en egobild. 
 
allt och lite till | | Kommentera |

-

Har gått två veckor sedan jag skrev något sist, har hunnit hända en hel del. Har varit på praktiken som vanligt, går nu mera med sjuksköterskan istället för undersköterskan. Det är kul och två helt olika perspektiv på allting. Mamma och Lina har varit här, vi gjorde inte så mycket, gick runt på stan, åt lite mat och bara umgicks. 
 
Lina och mamma hade med sig en matta till hallen, det är min underbara mormor som vävt den. Helt fantastisk och den passar jättebra och det blir inte att se lika tomt ut. 
Har självklart spenderat tid med den här knasbollen, jag är rätt knasig jag också. 

Varit ute på långpromenad när det var så fint väder, nu är det mycket sämre och kallt också för den delen.
Sen har Alfons köpt en smoothiemixer, så nu har jag köpt massa frukt och provat. Vi får väl se hur länge den är poppis. 
allt och lite till | | Kommentera |
Upp