-

Forfarande sjuk, en har iallafall tvättat och börjat plugga. Blir nog inte mycket annat än att plugga och packa idag, men tänkte visa vad jag fått i födelsedagspresent än så länge.
 
En termosmugg som är skitbra, för den läcker nämligen inte, så jag kan fylla den och sen stoppa ner den i väskan. Har önskat mig den jättelänge.
Sen fick jag en parfym, en Lady Million, som luktar gudomligt och dessutom har den en jättefin flaska. 
allt och lite till | | Kommentera |

-

Jag är mycket väl medveten om att jag är sämst på att uppdatera, men det skiter jag i. För jag har haft fullt upp, det har varit mycket i skolan och Emma kom hit i torsdags. Mötte henne vid stationen och vi åkte hit och käkade tacos för att sedan röra oss mot stan och Pub Anchor för att se Mimikry. Det var grymt, Mimikry är ett utav de band jag lyssnat på längst och det var kul med lite Dalmasar på scenen även i Stockholm, det hade dessutom gått lång tid sedan jag såg dem sist. Det var en underbar start på min 20års dag, som var i fredags, då tog vi det mest lugnt i soffan hela dagen innan jag gick till systemet, kändes som en självklarhet att göra när man fyller 20.Köpte lite smått och gott som vi drack upp innan vi åkte till Gröna Lund, där skulle vi se Hoffmaestro, vilket vi gjorde ett tag. Åkte lite åkattraktioner och spelade lite. Emilia, min kompis var med också. Ska dit igen, och åka allting om och om igen. Det var sjukt kul, dock hade det gärna kunna varit lite varmare. 
 
Nu är det måndag igen, och jag känner mig lite sjuk, men måste ändå skriva lite på min hemtenta som jag har. Ska göra klart den tills onsdag, för då åker jag mot Dalarna. 
allt och lite till | | Kommentera |

-

Idag var det tvättning på schemat, tvättiden är slut klockan ett och då ska jag fixa i ordning mig för att skriva på papper till nya jobbet. Jag längtar till sommaren och allt vad det innebär, även om jag kommer jobba hela sommaren kommer det ändå bli en annan sak än när man pluggar. För skolan tar aldrig slut, det finns alltid något att göra, någon inlämningsuppgift eller hemexamination. Ska bli skönt att få en paus från allt sånt, även om jag gillar att plugga. Vi alla behöver vila ibland. Senare blir det träning, styrketräning samt spinning, tror jag. Får se vad som händer.
 
På lördag har jag en salsexamination, mitt i en långhelg, inte så snällt, men det är som det är. Jag känner mig läskigt lugn inför den, vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt. Jag hoppas på bra. 
 
Som vanligt bjuder jag på en egobild. 
allt och lite till | | Kommentera |
Upp