-

Gårdagen var lång, började med att jag och Lina åkte till Borlänge för att shoppa. Jag hittade två tröjor till mig, tre till Alfons och sen köpte jag lite annat smått och gott. Vi åt lite mat och sånt också. När vi var klara åkte vi hem, till stickcafè, träffade mamma och massa andra människor jag inte sett på länge. 
Idag ska jag till tandläkaren och laga en tand, jag har aldrig behövt göra det förut. Hon sa att det egentligen inte var nödvändigt att fixa hålet, för det var så litet. Men hon tyckte det var lika bra att fixa innan det blev större och innan jag skulle bli tvungen att betala själv. Ikväll blir det fest med mina vänner, utklädd ska jag vara också, kul! 
allt och lite till | | En kommentar |

-

Blev en tidig morgon i morse, trots att jag hade sovmorgon till halv tio. Anledningen till detta var att jag och Alfons fick gratisfrukostkuponger av Tina. Så vi gick upp tidigt och gav oss iväg till Scandic för att äta frukost, och gud så gott det var. Tack Tina! Vi fick kupongerna för att hon inte skulle hinna använda dem innan de gick ut, jättesnällt. Kändes trevligt också, eftersom jag blir utan Alfons nu, så det var mysigt. Dock jobbigt att gå upp, det tyckte vi båda. 
Hade ett seminarie och en föreläsning också, det gick bra, allt flyter på i skolan. Just nu sitter jag på bussen mot Säter, där plockar Lina upp mig. Perfekt. 

allt och lite till | | Kommentera |

-

Dagen har spenderats med att tvätta och packa inför imorgon. Har även varit och handlat lite maskeradprylar på Buttericks. Jag ju till Dalarna och allt vad det innebär. Blir nog mycket den här "helgen" också, blir ju en lång helg eftersom jag åker imorgon och är framme i Säter innan sju. Sen kommer jag hem på söndag. Från första början skulle jag bara hem för att gå till tandläkaren, men så kan vi inte ha det. Därför har jag planerat in att shoppa med Lina, gå på fest där jag ska klä ut mig, åka hem till min mormor. Jag ska även försöka hinna vara med mamma en stund, ja juste, det blir stickcafé också. Som mamma håller varje torsdag, har varit med en del där innan jag flyttade, så det blir kul att träffa några därifrån också. Jag ser fram emot det här, kommer dock sakna Alfons, nu har jag ju vant mig med att träffa honom nästan varje dag. Fast jag saknar dem där hemma och allt är värt för att träffa dem. 

allt och lite till | | En kommentar |
Upp